Hur man installerar Aftermarket mottagare i en bil

Om din gamla bilstereo ljuder knastrig och trött, kan du ersätta det med en uppdaterad version som lägger till nya funktioner. Lägg en CD-skiva eller mp3-spelare kapacitet, iPod-stöd och även en grafisk positioneringssystem med din nya audio tuner. Eftermarknad mottagare brukar komma med specifika riktningar, eller så kan du följa dessa steg för att installera en. Saker du behöver
Ratchet och uttag
Flat skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Din verktyg
Visa fler instruktioner
1

Lossa minuskabeln från terminalen på batteriet. Lossa klämman muttern med en spärr och uttag. Placera det där det inte kommer att beröra terminalen medan du arbetar.
2

Ta bort det gamla audiomottagaren från bilen. Du kan behöva använda en skruvmejsel för att ta bort flera skruvar för att få fronten och monteringsverktyg ut, eller du kanske behöver speciella verktyg för att frigöra fjäderbelastade clips. Inhandla dessa Buller verktyg tillsammans med din nya stereo mottagare vid en Biltema, eller så kan du göra din egen från en tråd klädhängare.
3

Dra de elektriska kontakterna från den bakre delen av gamla mottagare, noga med att inte bryta de plastclips som håller trådarna. Koppla loss antennkabeln.
4

Se du köper rätt ny mottagare för din bil. Det kommer att komma med elektriska adaptrar, så du kan enkelt ansluta den nya mottagaren till det befintliga ledningsnätet.
5

Installera eventuella fästen till den nya mottagaren för en bultad installation. Din nya stereo mottagare bör komma med konsoler, eller du kan återanvända de gamla.
6

Anslut alla elektriska ledningar och anslut antennen till den nya bilstereon tuner.
7

Skjut in den nya mottagaren tillbaka in i håligheten och kontrollera om det fungerar innan du avslutar installationen. Försiktigt ersätta bilens negativa kabeln till terminalen. Vrid tändningsnyckeln till tillbehöret och prova den nya mottagaren.
8

Finish bultning eftermarknaden stereo mottagare på plats, eller skjut in det tills de fjäderbelastade clips griper in. Byt ut eventuella trim bitar du bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97010.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.