Hur du ändrar framsätet Covers på en 2007 Chevy Silverado

framsätena i din 2007 Chevy Silverado är förmodligen den mest använda delarna på din bil. Du kan inte köra bil utan att glida in och ut ur den framsätet, och om du har några passagerare, det finns åtminstone en av dem nästan garanterat att rida hagelgevär. De främre klädslar blir slitna, färgas och sliten snabbare än något annat, så att lära sig att ändra dem själv kan du spara tid och pengar. Saker du behöver
Liten skruvmejsel
Borttagning
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

dra nackskyddet rakt upp till det högsta läget. Tryck på låsknappen på insidan av nackstödet och driva en liten skruvmejsel i det lilla hål på basen av nackstödet för att frigöra det. Dra nackstödet täcker off.
2

Luta stolen framåt. Unsnap och skiljer inte kardborrfäste från bakom sätet nära botten. Dra upp kåpan och över sätet, stolen vrids överdraget ut som du drar bort det för enklare borttagning.
3

Flytta till framsidan av stolen och drar ner på sittunderlag off. Skjut den framåt mot instrumentbrädan på din bil.
Installation
4

Dra den bakre delen av den nya sittunderlag ner över sitsen. Kontrollera att hålen för nackstödet är uppradade. Den nedre delen av klädseln över den nedre delen av sätet
5

Slide. Tuck sätesöverdraget genom vecket mellan botten och bakre sektionen av sätet. Kontrollera sätesöverdraget linjerna är i linje med konturerna av sidorna av Silverado säten.
6

Anslut remmar eller fästen tillsammans för att hålla klädsel på plats. Dra och sträcka klädslar att se till att de är fastsatta för en bra, perfekt passform.
7

Placera nackstödet täcker runt nackstödet och fäst dem. Skjut huvudstödet tillbaka in i sätet genom att sticka benen hos huvudstödet tillbaka i hålen på toppen av sätet och trycka ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97710.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.