DIY: MGB reupholstery Kit Instruktioner

MGB är en klassisk sportbil ursprungligen släpptes på 1960-talet. Eftersom MGB är en äldre bil, är klädseln på sätena ofta slitna och behöver bytas. MGB klädsel kit finns, som innehåller de flesta av de material som behövs för att reupholster sätena. Satserna finns i olika tyger och färger. Välj det kit som bäst passar din MGB och reupholster sätena för att få dem att se ut som ny. Saker du behöver
Brukskniv
Philips skruvmejsel
Stålull (tillval) katalog ren trasa (tillval) katalog Paint (tillval) katalog Pensel (tillval) katalog Silvertejp
Seat stoppning
Kontakt cement
plastark
Visa fler instruktioner
1

Dra nackskyddet uppåt och ur stolen bakåt för att ta bort det. Skär klädsel med en mattkniv och avlägsna den från nackstödet. Ta och boka skruvarna från ryggpapp. Avlägsna ryggpapp och reserv. Reservera stoppningen.
2

Dra sätesjusterare hantera upp och driva på baksidan av stolen ner för att vika den. Avlägsna skruven på sätesjusterare handtaget med en Philips skruvmejsel. Ta bort handtaget. Ta bort de två sidoskruvarna nära den bakre delen av sitsen med en Philips skruvmejsel. Reserv skruvarna.
3

Bänd bort klippen stålfjäder på baksidan av sitsen med en skruvmejsel. Sätt tillbaka handtaget sätesjusterare (detta är bara tillfälligt). Dra handtaget uppåt för att öppna sätet. Dra klädseln uppåt och över ryggstödet för att ta bort det. Ta och boka skruvarna från ryggpapp. Avlägsna ryggpapp och boka den. Reserv stoppningen. Ta justeraren handtaget.
4

Bänd bort klippen stålfjäder på undersidan av sitsen med en skruvmejsel. Lyft sätessitsen bort från ramen. Dra klädseln bort av sätessitsen. Ta och boka skruvarna från kartongen. Ta bort kartongen och boka den. Reservera stoppningen.
5

Gnid sätesram med stålull för att ta bort rost. Torka av den med en ren trasa som doppats i varmt vatten. Låt det torka. Måla stålram med valfri färg. Om ramen är i gott skick, kan du hoppa över detta steg.
6

Fäst sitsen, ryggstödet och nackstödet stöder (de kartongbitarna) med de reserverade skruvarna. Applicera tejp på kartongen och tejpa fast den på ramen.
7

Skär ny sits stoppning till samma storlek som den ursprungliga stoppning med en mattkniv. Borsta kontakt cement på kartongen av ryggstödet och tryck på rätt bit av stoppning ovanpå det. Wrap tejp runt mitten av stoppning och ramen. Vira den hårt för att skapa ett indrag, som bildar kurvan för ryggstödet. Upprepa med sitsen och nackstöd, men dra inte åt tejp för att skapa en kurva.
8

Bifoga plastskivor till sidorna av stoppning för att göra det lättare att skjuta ny klädsel på plats .
9

Skjut ny klädsel från klädseln satsen ovanpå ryggstödet. Dra klädseln nedåt tills den är på plats. Du kommer att behöva dra hårt, det är en perfekt passform. Upprepa med nackstödet och sätet botten.
10

Fäst klämmorna stålfjäder till sina ursprungliga positioner för att säkra klädseln på varje del av sätet.
11

Installera alla av skruvarna och sätesjusterare handtag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97678.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.