Hur Wire en Hawk Varvräknare

En varvräknare är en mätare i bilen som redovisar antalet varv per minut, eller RPM: er, som gjorts av vevaxeln. Denna information används av föraren för att avgöra hur mycket vridmoment motorn genererar, när det är säkert att skifta i en manuell växellåda och den övre RPM gräns vid vilken motorn kan köras innan skada uppstår. Den Hawk varvräknare är en eftermarknad mätinstrument som används på motorer som har modifierats för att köras med högre varvtal än den ursprungliga varvräknare var kalibrerade för. Saker du behöver
Avbitare
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Mät, klippa och skala av långa vita kabeln från varvräknaren sändande enheten och anslut den till vänster inlägget av varvräknare. Klipp och skala den gula sladden löpa mellan enheten och varvräknare.
2

Anslut den gula sladden till den högra stolpen på varvräknaren. Hitta posten på varvräknaren sändande enheten med ett antal som motsvarar hur många cylindrar motorn har och anslut den andra änden av den gula sladden till det inlägget.
3

Anslut den svarta kabeln på varvräknaren sändande enheten till en jordad punkt på ramen. Anslut den gröna kabeln till kopplingsplinten monterad nära instrumentbrädan stöd. Detta bör vara runt tändningslåset.
4

Anslut rosa resistor kabeln till den positiva polen på tändspolen. Anslut den röda kabeln från varvräknaren sändande enheten till IGN-uttaget på tändningslåset.
5

Starta motorn och notera tomgång. Om motorns tomgång indikeras korrekt då installationen lyckats. Om inte, dödar motorn, kontrollera alla anslutningar och starta motorn igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97687.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.