Hur installerar jag en Bluetooth i en Honda Odyssey?

Många människor behöver för att kunna ringa och ta emot samtal när du är på resande fot, men med hjälp av en telefon som kräver dina händer har visat sig vara en distraktion som kan orsaka olyckor. Bluetooth-system är nu utbredd i nya bilar och celler men installationen skiljer sig från modell till modell. Honda Odyssey gör installationen med en kompatibel telefon snabbt och enkelt med en inbyggd process för att guida dig genom stegen. Instruktioner
1

Sätt Honda Odyssey i parken.
2

Tryck och släpp handsfree-samtal-knappen. Detta återfinns på den nedre vänstra sidan av ratten och är det högre upp de två stora knappar.
3

Säg "Phone Setup" efter pipet.

4

Tryck och släpp handsfree-samtal igen och säga "Para" när systemet säger de kommandon som finns tillgängliga. Installationsprogrammet uppmanar dig att sätta bilen i parken. Om det inte redan, gör det nu.
5

ihop telefonen med bilen. Systemet kommer att ge dig en fyrsiffrig parningskod och radio displayen visas "HANDS FREE LINK." Se till att Bluetooth-läge på din mobiltelefon är påslagen och använder den för att söka efter en parning. När telefonen hittar handsfree-länk måste du ange den fyrsiffriga parningskod.
6

Namn telefonen genom att trycka på och släppa handsfree-samtal knapp på ratten och säger det namn du vill ge din telefon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97294.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.