1991 Chevy Conversion Van specifikation

1991 Chevrolet konvertering skåpbilar är specialfordon som erbjuder lyxen av en RV med bättre gas körsträcka , fler alternativ anpassning än en SUV , och körbarhet av en full storlek Chevy van . Mekaniska specifikationer

1991 Chevrolet van levereras som standard med en 5.7L V8-motor , men kan anpassas med de större 7.4L V8 . Den körs på vanlig blyfri gas och levereras som standard med servostyrning , bromsar makt och en automatisk växellåda . Omvandlingen van kan ha alternativ inklusive luftkonditionering , bakre värmare , tunga fjädring , farthållare och tilt ratt .
Lyx Specs

olika lyxiga alternativ kan eller får inte ingå . Komplett mattor och uppgraderade säten är oftast standard i en konvertering van . 1991 AM /FM /kassett ljudsystem med uppgraderad och bakre högtalarna och /eller TV-apparater kan ha valt i underhållning paket . Takhöjd kan ha ökat i vissa konvertering skåpbilar för att underlätta förflyttningar av passagerare . Vissa konvertering skåpbilar inkluderar små kylskåp .
Seating Specs

sittplatser i en 1991 Chevy konvertering van kan ge så många som nio passagerare . Några vans har skålade säten för fyra passagerare och /eller en eller flera bänkar som viker ner i en säng . Kombinationer av sittplatser arrangemang varierar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97411.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.