Hur man installerar en 3rd Row Seat i Tahoes

Den Tahoe är en full-size SUV som säljs av General Motors under Chevrolet varumärket. De flesta Tahoes är utrustade med tredje sätesraden när nya, men vissa inte. Varje Tahoe har fästpunkter för stolen, oavsett om den var utrustad eller inte. Lägga till en tredje sätesraden ökar kapaciteten med ytterligare tre passagerare. Saker du behöver
Tahoe tredje raden Factory sits
fästen
platt skruvmejsel skiftnyckel
Hylsnyckelsats
mattkniv
Visa fler instruktioner

1

Öppna den bakre luckan och ta bort mattan mattan. Mattan glider under sido paneler, så du måste dra i den nedre delen av kåpa för att få ut mattan.
2

bort golvet fodret tills du kommer till rent stål. Leta fabriken fästpunkter för den tredje sätesraden. Fästpunkterna ska täckas av fyrkantiga clips fästa i golvet med lim. Skrapa kanten på varje kvadrat klipp för att separera dem från limmet, och sedan ta bort klippet.
3

Bifoga din fabrik fästen med hjälp av hylsnyckel. Placera din liner och tillbaka mattan över lastutrymmet och skär ett snitt i mattan runt fästena.
4

Vik tredje raden ryggstöd ned för att göra stolen lättare att lyfta, och sedan installera sitsen på de fästen. Utformningen av sätet konsoler kommer att tillåta dem att automatiskt låser när sätet är monterat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97070.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.