Hur man installerar en bil Laptop Mount

Installera en bärbar fästet i bilen kan variera kraftigt beroende på den exakta typ av fäste du får. Varje tillverkare konstruerar en egen stil av berget med unika monteringsanvisning. Följande steg är generella, mycket uppmärksamma på de anvisningar som medföljer din mount kit rekommenderas starkt. Många fästen finns i "nej-bolt" formen, vilket innebär att de ansluter till bultarna som redan är installerade i din bil (som de för sätet) och därför inte kräver att du borra några hål. Saker du behöver
Skiftnyckel
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort det främre passagerarsätet, skruva loss muttrarna med en skiftnyckel och lyft sitsen off bultarna och ut ur bilen.
2

Installera basen på fästet på brädan i bilen, sätter i monteringshålen på framsidan bultar som används för placera dig bort. Många fästen har flera hål för att tillåta installation av någon sitsstorlek.
3

tillbaka främre passagerarsätet, placera stolens främre fästena över berget bas och ersätta och dra åt muttrarna.

4

Anslut polen till basen, du kan behöva för att montera stången, vilket kan inkludera anslutande brickor i båda ändar och förbinder två stavar eller rör ihop med kilar och fjädrar. Den övre delen av stolpen är ofta tjockare än botten.
5

Fäst svängarmen till polen, glider armen på den övre änden av stolpen och säkra den med plasten vredet vid högst upp, vrider som ner på armen
6

Anslut den bärbara facket på armen,. komponenten förbinder dessa två delar är ofta en vridbar ratt du skruvar på fackets undersida. Sätt vredet i hålet i slutet av armen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97282.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.