Hur man tar bort nackskydden

De nackstöd på framsäte i din bil används för att hålla huvudet i händelse av en olycka . Men det finns också tillfällen då du kanske måste ta bort nackstöden , t.ex. om du vill reupholster sätena eller om du vill installera underhållning skärmar i ryggen på nackstöden . Processen för att ta bort ett främre nackstöd varierar beroende på bilmodell , men det finns några generella regler för att titta efter som kommer att göra jobbet lättare . Saker du behöver
Hex - head nyckel set
Visa fler instruktioner
1

Sit bakåt i framsätet så att du står inför nackstödet . Ta tag i nackstödet på båda sidor och lyft den ordentligt tills den sträcker sig hela vägen . Om det lyfter ur sätet , sedan stopp . Om inte , gå vidare till nästa steg .
2

Leta efter ett litet hål i botten av huvudstödet , som ligger i den plastlock på toppen . Sätt i ett sexkantshuvud nyckel i hålet och pressa samtidigt lyfta på huvudstödet . Om det kommer ut ur sätet , då du är klar . Om inte , gå vidare till nästa steg .
3

Leta efter en knapp på underdelen på toppen av sätet , under nackstödet . Lyft upp nackstödet samtidigt som du trycker in på knappen för att frigöra nackstödet från sätet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97393.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.