Hur man tar bort baksätet i en 1992-1995 Civic Hatchback

från 1992 till 1995 Honda Civic hatchback ger massor av innerutrymmen med ett hinder: baksätet. Många Honda Civic Hatchback ägare gillar att lura ut sina bilar med prestandaförbättringar, TV-skärmar och högtalare. Vissa vill bara lagt lagringsutrymme och inte bryr sig om passagerarkapacitet. Andra tar med beat-up sent-modellbilar tillbaka till livet med eftermarknaden ersättande platser. De har alla en sak gemensamt: Baksätet är ett hinder och måste tas bort. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Reach mellan ryggstödet och sätet bänk kuddar för att hitta den 10-millimeter monteringsbulten i mitten. Demontera bulten.
2

Dra upp på den främre läppen av sätet bänk medan jiggling den mot fordonets front. Detta kommer så småningom dra bänk fri från sina montageclips.
3

Ta bort clipsen som fäster ryggstöden på mattan bakom det. Ange fordonet genom kombi att hitta klippen på de övre axlarna av ryggstöden, de är ungefär lika stor som en 10-millimeters skruv. Dra försiktigt klämmorna mot fordonets bakre del för att ta bort dem utan att bryta dem.
4

Lokalisera två pivot gångjärn. De är belägna på undersidan av ryggstöden i närheten av sidorna av bil, ett för varje ryggstödet. Lossa klämmorna på pivot gångjärn och ta bort ryggstöden genom att skjuta dem utanför pivot dymlingar.
5

Ta bort alla fästen och gångjärn från bilens interiör med en skruvmejsel för att slutföra borttagningen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97397.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.