Hur man ansöker Läder till en Bilinteriör

Bil läder lägger snygga estetik till det inre av en bil. Även om du har köpt en bil som inte kommer med läder, kan du enkelt installera och använda läder till era platser och inredning. Med bara några få verktyg, kan du ge en lyxig kvalitet till bilens ursprungliga utseende. Saker du behöver
paneler läder dörr
Ringklammer tång
Ny hog ringar
läder döljer
läder nackstöd täcker
Läder interiör bitar
uttag
Fyllning verktyg

Visa fler instruktioner
1

identifiera var de främre bilbarnstolar har sina bult placeringar. Skruvarna som fäster sätena till bilens golv borde vara uppenbart. Använd en hylsa för att lossa alla bultar på varje framsäte.
2

Lyft varje säte långsamt. Det är oftast elektriska ledningar ansluter till motorns fordonets elsystem om ditt stolsinställning är elektrisk. Addera 3

Placera sitsen upp och ner så att du kan se botten. Utnyttja dina tänger Ringklammer att avlägsna hog ringarna som fäster den nuvarande beläggningen till din sittplats. Ta av klädseln långsamt så att locket inte slita.
4

Tillämpa läder hudar till de främre bilsäten. Döljer finns i hel, halv och kvarts bitar. Vira lädret runt sätena på liknande sätt som hur de ursprungliga beläggningar anbringas på sätet. Om det finns extra läder hängande, tuck lädret ytterligare i skrevor. Skär hål för nackstöd inlägg, spakar och eventuella andra tillägg på sätet.
5

Lägg de nya hog ringar för att täta lädret över ramen av sätet. När dina framsätena är klar, lämna sätena åt sidan och fokusera på de bakre sätena.
6

Hitta de två skruvarna på undersidan av baksätena. Skruvarna bör vara där sätet och bilens botten möts. Ta bort dessa bultar kan du ta bort botten av baksätena.
7

Hitta de fyra bultarna som fäster på baksidan av baksätet på bilen. Lossa dessa skruvar och du kommer att kunna ta bort ryggen på baksätena.
8

Upprepa låsringar borttagning och läder ansökan liknar framsätet.
9

Ansök läder till nackstöden. Ta headset från varje sittplats genom att dra ut dem vertikalt. Under varje nackstöd är en krok som håller tyget på nackstödet. Haka detta och tyget ska komma rätt off. Lägg arb läder nackstödet och fäst den på kroken.
10

Leta efter andra tyger i bilen som du kan byta. De vanligaste området som kan ha läder är dörrpanelen.
11

Ta bort varje bildörren genom att följa specifika frigörningsdata riktningar som är unika för varje bil. Du kommer sannolikt att behöva konsultera bilens tillverkaren om det rätta sättet att ta ut dörrpanelerna.
12

Lägg läder bitar över insidan av bilen. De flesta bildörr inredning tyger behöver inte tas bort. Du kan enkelt lägga till läder bitar över tyget och grejer lädret i tyget sprickor med en fyllning verktyg.
13

Re-bult baksäte, framsäten och dörrar bil i den ordningen. Kom ihåg att återansluta kablarna på framsätet innan du åter skruva sätet på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97394.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.