Hur man gör Seat Truck Bänk Covers

Bilklädsel av något slag är idealisk för att skydda sätet undertill. Som med de flesta objekt, ges tillräckligt med slitage, måste objekten bytas. Det är lite mer kostnadseffektivt om en lastbil bilbarnstol behöver bytas. Det är bättre än att byta själva sitsen. Säten i lastbilar är mycket lättare att täcka än skålade säten. Det är en process som kan göras ganska snabbt och med lätthet. Saker du behöver
Tape measurePolyester sticka fabricThread1 /8 tum ElasticSewing maskin NeedlePinsScissors
Visa fler instruktioner
1

Mät baksäte i din lastbil. Se till att skriva ner längden på sätet från sida till sida. Ta del av spännvidden från baksidan av sätet - ner och över -. Till strax under själva sitsen
2

Efter beräkning båda mätningarna, lägga till en extra fot till var och en. Detta är det utrymme som behövs för att linda runt sidorna och baksidan av bänken.
3

köpa en bit av polyester sticka, eller välj ett liknande material som har lite stretch. Det måste vara storleken på dina mätningar. Också köpa en färgad tråd att matcha sticka och ett paket med 1/8 tum elastisk. Tyget
4

Placera ut på marken uppochned. Nåla fast resår på utsidan hela vägen runt tyget. Vrid ändarna över två gånger för att helt dölja det elastiska. Pin på plats.
5

Trä symaskinen nålen med den valda färgen på tråden. Sy elastiska på plats. Ta bort stiften.
6

Drapera sittunderlag över din lastbil bänk. Se till att det ligger perfekt på plats. Med ett tyg markör, markeringen på tyget där dina bilbälten är.
7

Ta sittunderlag tillbaka in i huset. Med en sax, gör en 3 tums skåra där du placerat dina märken.
8

Återigen, placera tyget upp och ner. Hem stödja de slitsar och please. Gör detta med hjälp av en nål och tråd. För bästa och mer hållbart resultat, vrid fållen i två gånger.
9

Placera bänken täcker tillbaka på ditt säte. Tuck den i där sätet möter ryggen. Dra säkerhetsbältena genom skräddarsydda slitsar. Du är nu redo att rida!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97021.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.