Hur man byter tyg med läder i en Honda Accord

Om du vill konvertera trasa platser till läder i din Honda Accord, läder-sits kit området tillgängligt. Lädret kit kan köpas för att se ut som läder fabrik Accord säten, eller det kan skräddarsys med olika färger och texturer. En person kan byta tyget med läder i en Accord på bara ett par timmar om du använder rätt verktyg. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
stjärnskruvmejsel
Avbitare
Skinnsits kit
rakblad eller brukskniv
Hog tång ringen
Hog ringar

Visa fler instruktioner
1

Unbolt sätena från golvet med hjälp av en spärr och 17 mm bult ur benen metallram som är fästa i golvet. När sätena tas bort från Accord, använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort botten av sätet från underdelen. Placera platser på en plan yta. Dra nackstöden bort av platserna genom att dra dem rakt upp.
2

bort duken. Duken kan inte återanvändas och kommer förmodligen slita medan du tar bort det, så använd ett rakblad eller mattkniv för att skära bort det av platserna. Skär försiktigt så skummet på sätet inte skära för mycket. Det är bäst att skära längs en söm på sätet så att tyget kan lätt dras av. Använd avbitare för att klippa de gamla hog ringarna av längs stussramen där duken är fäst. Addera 3

Vänd lädret ut och in och placera den upp och ner över sitsen. Rulla det och arbeta ner över sätet, vilket gör att den passar ordentligt uppifrån och ner. Väl i botten, se till att lädret når ner tillräckligt långt för att fästas med hog ringarna. Använd tång Ringklammer att fästa lädret till botten av sätesramen, där de gamla ringarna var.
4

Skjut eventuella rynkor ut med händerna, arbetar skrynkla till närmaste kanten och massera sitsen och läder tills rynka flytta ut. Installera sätena.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97514.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.