Hur man tar bort Saturn Ion Seats

Den Ion är den sportiga medlem av Saturnus linje , med massor av prestationshöjande egenskaper . Det är en populär bil för customizers , och inte alla av dem föredrar fabriken platser . Om du vill ta bort fabriken platserna i din Ion att antingen köra stereo kablar , installera en förstärkare eller att ersätta dem med sportigare modeller , kan det göras hemma med enkla verktyg . Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörrarna och placera skruvarna på undersidan av de platser som säkra dem på plats . Det finns fyra per säte , och vissa är lite svårt att se , men om du flytta sätet framåt eller bakåt på spåren kan du hitta dem alla .
2

skruva isär stolen från golvet med hjälp av 3/8-tums ratchet och uttag . Vik sätet framåt och lossa selen från botten av sätet , med händerna , så att stolen är helt befriad från fordonet .
3

Ställ ryggstödet på golvet och luta ryggstödet så att sätet är i en kilform . Lyft ut den ur bilen med en hand på baksidan av sätet och en på botten , lyft sedan , med hjälp av benen , för att få det ur bilen .
4

Upprepa denna process med resterande plats om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97144.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.