Ställa en ScanGauge II

Din bil datorer och mätare kan hålla dig à jour med bilens aktuella tillstånd och hjälper dig att hålla koll på sina tidigare förhållanden. Du kan spåra allt från körsträcka och medelhastighet till aktuell fart och bränsleekonomi. Och med hjälp av ScanGauge II, kan du konvergera data från bilens datorer och mätare. Men innan du börjar använda din ScanGauge II, måste du först kalibrera några av sina inställningar. Instruktioner
inställningar för motorn
1

Tryck på "Mer" knappen från ScanGauge II: s huvudmeny. Tryck på "Menu"-knappen om du inte är i huvudmenyn. Tryck på "Setup"-knappen på menyn Mer.
2

Välj "Engine" alternativet på menyn Mer. Använd "<" och ">" knapparna för att välja din motorns storlek från ScanGauge II: s meny.
3

Tryck på "Spara" för att spara dina ändringar.

Inställningar för Fuel
4

Tryck ScanGauge II: s "Mer"-knappen på enhetens huvudmeny, och tryck sedan på "Setup"-knappen. Tryck på "Fuel"-knappen i inställningsmenyn.
5

Tryck på "Type" för att ange vilken typ av bränsle din bil använder. Använd "<" och ">" knapparna för att välja en typ av drivmedel från menyn. Tryck på knappen "Spara" för att spara dina inställningar.
6

Tryck på "Tank Size" knappen i Fuel-menyn, för att ange storleken på din bil tank. Använd "<" och ">" för att ange din tank bränsle kapacitet. Tryck på knappen "Spara" för att spara dina inställningar. Addera Mätning inställningar
7

Tryck på "Mer" knappen på din ScanGauge II. Välj "Setup"-knappen på menyn Mer och tryck sedan på knappen "Units" knappen.
8

Tryck på "KM /Miles"-knappen för att växla mellan kilometer och miles. Tryck på "Gallon /lit"-knappen för att växla mellan gallon och liter. Tryck på "F /C"-knappen för att växla mellan Fahrenheit och Celsius. Växla mellan kilo-pascal och pounds per kvadrattum med "KP /PSI"-knappen.
9

Tryck på "Menu"-knappen för att återgå till ScanGauge II: s huvudmeny.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97651.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.