Hur man målar paneler bilens interiör

Interiören i din bil är viktigt eftersom det är vad du ser varje gång du kör bil eller åka i bilen. Måla paneler kupén kan bidra till att täcka skadade paneler eller ändra färgen på insidan av din bil. Att misslyckas med att följa de korrekta stegen samtidigt förbereda och målning invändiga paneler kan leda till flisning, fjällning och skalning av färgen efter bara några veckor. Lär dig att måla bilens invändiga paneler på rätt sätt och njut av din nya inredning för år. Saker du behöver
Tidning eller gammalt lakan
Maskeringstejp
Soap
Vatten
Sponge
Handduk
Vinyl prep eller 600-slippapper
Ansiktsmask
Interiör färg
Klar /Matt coat paint
Visa fler instruktioner
1

bort de invändiga paneler från bilen, om möjligt. Lägg dem på en plan yta med gammalt papper eller tidningar under dem. Om de inte är flyttbara, maskera området runt panelerna med tejp, papper eller ett gammalt lakan för att skydda resten av bilens interiör.
2

Tvätta invändiga paneler med tvål och vatten. Tvätta och skrubba med en svamp tills vattnet inte längre beading upp på panelerna. Interiör paneler har förmodligen rengjorts med skyddsmedel som kan lämna rester. Denna rest förhindrar färg från bindning till panelen. Samtliga av återstoden måste tas bort för att färgen obligationen korrekt. Skölj och torka panelerna helt.
3

Rengör skivorna med en vinyl prep produkt för att få ytan redo för färg. Om en sådan produkt inte är tillgänglig, kan panelen slipas med 600-grit sandpapper, sedan torkas.
4

Applicera tre lager av inredning färg på skivorna, så att varje skikt torka mellan tillämpningar.
5

Spray två lager klar /blank färg över de målade panelerna och låt dem torka helt innan du vidrör dem eller kör bilen. Addera ditt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97047.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.