Hur Wire Black & Red släpvagnsbromsar

Släpvagnsbromsar är utplacerade av en elektronisk broms styrenhet som ständigt tolkar rörelse dragfordonet. När den känner minskande fart, levererar det som examen information till elektromagneter i släpets bromsar. Ska fungera måste en elektronisk broms controller har ett 12-volts strömförsörjning, en anslutning till jord och en anslutning till dragkroken. Det måste också ha ett sätt att fastställa att bogsera fordonets bromsar har varit engagerade, så att den inte skickar bromssystem signaler till släpvagnen när dragfordonet saktar på en kulle. Anslutningen till trailern är gjord med en blå linje, och anslutningen till bogsera fordon bromspedalen är gjord med en röd linje. Saker du behöver
Skruvmejsel
plast buntband
Visa fler instruktioner
1

Route blålinjen av den elektroniska broms controller sele genom bogsera fordon till runda sju-stifts dragkrok ligger i närheten av fiberkabel paketet. Slip ytterhöljet av skumt bakåt för att avslöja kontakten navet inuti, och använd en skruvmejsel för att ansluta den blåa ledningen till terminal två. Återinför det skumt fallet.
2

Använd en voltmeter för att testa de två kablar dragna till bogsera bilens broms mikrobrytare med motorn påslagen. En tråd kommer att vara ständigt hot. Anslut den röda tråden i den elektroniska bromsstyrningen sele till den andra.
3

Säkra båda kablarna så att de inte kan bli snubbelrisk eller kontakta varma eller rörliga delar med buntband av plast.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97497.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.