Hur du köper en Fjärrstart system

En fjärrstart system kan du värma upp din bil under kalla dagar innan du lämnar ditt hem eller kontor. Dessutom kan den användas för att slå på luftkonditioneringen under varma sommardagar eller värmaren under kalla vinterdagar. Saker du behöver
Fjärrstart System
Visa fler instruktioner
Välja system
1

Välj ett system som ger dig en visuell bekräftelse på att fjärrstart är engagerade. Detta kan uppnås genom blinkande strålkastare eller parkeringsljus. Kontrollera att systemet innehåller en tapp slå på suffletten
2

. Bytet kommer att känna när huven är öppen och hindra fjärrstart från att starta bilen. Detta skyddar dig eller en mekaniker som kan arbeta på bilen.
3

Se till att systemet kan införliva fotbromsen så att fjärrstart systemet stänger när bromsen tappas .
4

Se till att systemet kan övervaka överföringen för att säkerställa att det är i parken när fjärrstart systemet ingriper. Om sändningen är slut i parken, kommer denna övervakning funktionen förhindrar systemet från att starta bilen.
5

Se till att det finns ett relä till startmotorn på bilen så att startmotorn inte kommer slipa om du engagera den medan motorn är redan på. Kom ihåg, måste du slå på tändningen med nyckeln när du går in i bilen efter att du har distans startat den. Den antigrind funktion skyddar bilens startmotor från skador om du råkar på startmotorn medan du slår på tändningen.
6

Se till att systemet innehåller en temperatursensor eller ett oljetryck krets att känna huruvida motorn är överhettad. Det bör kunna stänga av motorn om det är för varmt.
7

Välj ett system som låter dig programmera vilken knapp eller knappar du använder för att koppla in fjärrstart. Om du har barn och de gillar att leka med din sändare, kan denna funktion hindra dem från att oavsiktligt starta bilen. Installatören kan enkelt programmera fjärrkontrollen så att två knappar måste tryckas in samtidigt för att aktivera fjärr start.
8

Välj ett system som gör att du kan stoppa fjärrstart via sändaren.

9

Välj ett system som kommer att stänga av motorn när den omgivande temperaturen sjunker under en viss nivå om du bor i en mycket, mycket kallt klimat.
10

Välj ett system som har en räckvidd på minst 400 meter.
11

Välj ett system som kan kringgå den ursprungliga utrustning tillverkare (OEM) startspärr system om din bil är utrustad med en. OEM-system kräver en nyckel med ett mikrochip inbäddat i den för att starta bilen. Vissa tillverkare har skapat sätt att kringgå detta om de bedriver sin fjärrstart produkt.
12

När du har bestämt på de funktioner din fjärrstart systemet kommer att omfatta, shoppa runt. Prata med olika återförsäljare om de produkter de erbjuder. Många gånger kommer de att ha en demonstration enhet inrättas. När du har fast på en enhet, gå online och jämför priser med online-återförsäljare och även eBay.
Välj en butik för att installera systemet
13

Fråga försäljaren hur länge hans eller hennes butik har installerat fjärrstart system i din typ av bil.
14

Ta reda på om installationsprogrammet har certifierats av Mobile Electronics Certification Program.
15 < p> Be försäljaren att visa dig de kvalitetsfaktorer i en installation och hur säkerheten funktionerna fungerar.
16

Be att få se bilder av sina installationer av fjärrstart produkter. Be försäljaren att påpeka funktioner i de fotograferade installationer som visar att kvaliteten på arbetet att butiken utför.
17

få installeraren att grundligt gå igenom installationen med dig att se till att allt var gjort ordentligt.
18

Läs bruksanvisningen för att se vilka funktioner som ska vara i systemet, och sedan testa systemet och dess säkerhetsfunktioner för att vara säker på allt har anslutits och fungerar korrekt.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/96998.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.