Hur man installerar en trailer Broms

En släpvagn broms låda, även känd som en broms controller eller bromscylinder, är en elektronisk anordning som monteras i förarhytten på ett dragfordon som aktiverar elbromsarna av en släpvagn. Den känner ständigt dynamiken i dragfordonet, och när bromsarna används, skickar den en graderad signal till släpets bromsar att tillämpa samma grad av bromsenergi. Du kan installera bromsen rutan i din uppfart eller garage. Saker du behöver
trailer broms med integrerad kabel sele
slipsar
Lödning kit
Shrink-wrap isolering kit
Visa fler instruktioner
1

Identifiera en plats för släpet baka rutan inom bekvämt räckhåll från förarens normala läge där enheten kan vara i linje med den främre-bakre axeln på fordonet och vara inom 30 grader horisontellt. Använd fästelement som levereras med bromsen rutan för att passa sitt fäste på önskad plats.
2

Anslut de fyra trådarna i släpfordonsbroms rutan sele till strömkällor enligt anvisningar från tillverkarens monteringsanvisningar. Normalt bör de färgkodade ledningarna fästas enligt följande: vit kabel till jord, blå till plint två av de sju stift dragkrok, röda kabeln till den switchade sidan av bromspedal mikrobrytare och svart ledning till en 12 -volts varm försörjning via en in-line säkring.
3

Montera terminalen multi-blocket i slutet av trailern broms rutan sele i mottagaren inbyggd i antingen bak-eller undersidan av enheten.
4

använda plast buntband för att säkra all tråd löper så att de inte kan avbryta fri tillgång till styrpedalerna och kontakta inte heta eller rörliga komponenter.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97498.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.