Hur Byt Sun Visor på Honda Civic

Solskydden på en Honda Civic tenderar att ta en hel del övergrepp . Vissa människor gillar att hålla sin registrering och nycklar i det , de ofta är som används för att sminka , och över tid , varvid konstant slitage av drog upp och ner börjar försämra kvalitet och finish . Den fix är att byta dina visir stock sol , kan det med eftermarknaden modeller , utbyten fabrik eller bara reupholstering din egen . Saker du behöver
kryssmejsel
ersätter solskydd
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet och titta upp på visiret . Med visiret fortfarande klippt i klämman på headliner , skruva basen av visiret från taket med hjälp av en Phillips - skruvmejsel . När den sista skruven är ute , dra ut visiret och ställ den åt sidan .
2

Placera det nya visiret på fabriken klipp och skruva i en skruv med en kryssmejsel , men lämna loss . Flytta sedan visiret runt off av klippet , så att du kan komma åt de övriga skruvarna lätt , och sedan dra åt dem löst dem på plats . När du är säker på att allt passar ordentligt , dra åt dem alla ned med Phillips - skruvmejsel .
3

Upprepa processen för passagerarsidan om det behövs .
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97150.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.