Hur ansluta en datorskärm till en bilstereo

Installera en datorskärm i bilen för att användas med bilstereon kan du få mest nytta av din bilstereo, förutsatt att det stöder videoutgång. Detta kan lägga till grafik till din musikupplevelse, GPS-funktioner, enkel navigering av stereo funktioner och även möjligheten för passagerarna att titta på filmer och TV-program på långa resor. Observera att GPS-funktioner endast kommer att läggas om din bilstereo stöder denna funktion. Saker du behöver
bilstereo med VGA-videokabel
Monteringssats
VGA förlängningskabel
Visa fler instruktioner
1

Förbered den plats där du vill montera din skärm. De mest troliga platserna du vill använda är antingen instrumentbrädan eller på baksidan av sätena, utan montera en nedfällbar skärm från taket är också en möjlighet. Tänk på storleken på skärmen som du vill använda när du fastställer önskad installationsplats.
2

Koppla bort bilens batteri innan du utför någon av installationen för att undvika shorts och andra potentiellt skadliga situationer.

3

Montera monteringssats för bildskärmen enligt tillverkarens anvisningar.
4

Ta bilstereon från instrumentpanelen, enligt tillverkarens instruktioner. Det finns inget behov av att koppla bort kablaget från stereon, eftersom du bara dra ut för att få tillgång till VGA-utgång.
5

Anslut VGA förlängningskabel till både stereon och bildskärmen . Tänk på att du kommer att vilja köra VGA förlängningskabel genom insidan av instrumentbrädan för att hålla din installation snyggt.
6

Anslut strömkabeln till bildskärmen, se till att du använder en kabel som bara får ström när bilen är på. Annars riskerar du att oavsiktligt lämna skärmen när du startar din bil av, och kör ned batteriet. Se din stereons manual för att avgöra vilken strömkabel för att använda.
7

Säkra monitorn till monteringssats genom att följa tillverkarens anvisningar.
8

Byt bilstereo i instrumentbrädan.
9

Anslut bilens batteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97454.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.