Hur man tar bort en 2001 Honda Civic Door Panel

De dörrpaneler monterade på en Honda Civic är utformade för att komplettera de andra inre komponenter samt dölja fula komponenter placerade innanför dörren själv. Ibland en del i dörren behöver service, och för att få till det, måste du först ta bort dörrpanelen. Denna process kräver inga speciella verktyg, men det kommer att ta cirka 15 minuter per dörrpanel för att ta bort dem från dörren. Saker du behöver
Litet blad platt skruvmejsel
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Leta torget panelen i det inre dörrhandtaget. Ta bort locket med hjälp av platt skruvmejsel. Lossa skruvarna undertill med Phillips-skruvmejsel. Dra panelen bort dörrpanelen och använda platt skruvmejsel för att bända loss plastklämman håller kopplingen till dörrhandtaget.
2

Dra bort plastkåpan som ligger inne i armstödet instegshandtaget hjälp den platt skruvmejsel. Skruva loss skruven undertill med Phillips-skruvmejsel. Dra av den triangulära panelen i hörnet av dörren genom att dra upp den ner utanför dörren.
3

Placera bladet på platt skruvmejsel mellan silver panel nära makt fönster strömbrytare och dörrpanelen. Poppa av silver panel med strömbrytarna fönster, dra dem från dörren selen för hand. Ta bort skruvarna under manöverpanel med Phillips-skruvmejsel.
4

Dra dörrpanelen utanför dörren för att släppa klippen som håller den på plats. Lyft luckan uppåt utanför dörren avsatsen och bort från dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97255.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.