Hur man tar bort innertaket i en Chevy TrailBlazer

Chevrolet TrailBlazer har varit populär sedan den infördes som tronföljaren till S-10 Blazer linje. Ändringar i SUV inkluderar takmonterade skärmar och anpassade innertak mocka. För att göra dessa ändringar, måste du ta bort headliner från fordonet, vilket kan vara en besvärlig process. Det tar ungefär en timme att göra. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Torx-huvud hylssats
Visa fler instruktioner

1

Dra av fyra plastlock som täcker toppen av säkerhetsbälten. Detta kommer att avslöja bulten under dem som håller varje bilbältet på plats.
2

Unbolt säkerhetsbältena från pelarna, med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra sedan bort topparna av säkerhetsbälten, och placera dem på sidorna.
3

Demontera takbelysning, med platt skruvmejsel för att bända loss täcket och dra ut lampor. Koppla de selar som gem i den bakre delen av takbelysning.
4

Använd Phillips skruvmejsel för att skruva isär takkonsolen, om din vägvisare är utrustad med en. Koppla ledningarna från konsolen.
5

Skruva visir och klipp visir från taket, med 3/8-tums Ratchet och Torx-huvud sockets.
6

Dra tillbaka plastbitar stolpeklädseln med händerna. Börja på framsidan av bilen och arbeta dig bakåt, försiktigt applicera kraft på klippen och dra tillbaka panelen. De behöver inte tas bort helt, bara de flesta av vägen för att ge headliner utrymme att röra.
7

Dra ner gummilisten på insidan av dörrarna och lucka. Du kan driva dessa på plats när du är klar.
8

Pop luckan, och dra headliner ur fordonet från denna plats. Det är enklast att göra en rak höger ut på baksidan av fordonet.
9

Återmontera i omvänd ordning jämfört med demontering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97096.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.