Hur du ändrar Växelspaksknoppar på en Pontiac G5

infördes 2007 till amerikanska köpare har Pontiac G5 visat sig vara en populär modell, tack vare sin vackra design och imponerande prestanda och god bränsleekonomi. G5 delar dess plattform med lika populära Chevrolet Cobalt. En vanlig modifiering som G5 ägare gör att deras bilar är att installera en eftermarknad växelspaksknopp i stället för beståndet växelspaksknopp. Den växelspaksknopp på en G5 är lätt att ta bort, men det finns en speciell teknik som behöver användas. Saker du behöver
Ny växelspaksknopp
insexnyckel (medföljer ny växelspaksknopp)
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera det område där vinyl boot kommer upp till växelspaksknopp själv. Detta kommer att vara vid basen av växelspaksknopp. Ta tag i toppen av skon och dra den nedåt växelspaken (inte växelspaksknopp) så långt det går. Detta kommer inte att vara mycket långt.
2

Pressa rund plastbit som sitter under boot manuellt. Detta är den pjäs som håller växelspaksknopp på växelspaken. Medan klämma, vänd arb moturs ca 45 grader för att frigöra klämmorna från växelspaken. Dra växelspaksknoppen rakt upp och stänga av spaken.
3

Installera gummipackning i växelspaksknoppen om ratten som du använder har en gummi inlägg. Se till att insatsen är av rätt storlek och att den passar hårt över lager växelspaken. Skjut lilla beklädningsdetalj för botten av den nya växelspaksknopp på växelspaken. Skjut in den nya växelspaksknopp över växelspaken. Använd insexnyckeln som medföljer växelspaksknopp att dra åt skruvarna i växelspaksknopp mot växelspaken tills knoppen är säker. Trä trim för den nedre delen av knoppen på gängorna på undersidan av växelspaksknoppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97260.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.