Hur du ansluter en förstärkare och subwoofers i en 2008 Ford Focus

Den 2008 Ford Focus är en fyradörrars sedan med en fyra-eller sex-cylindrig motor, beroende på modell. Processen för installation och anslutning av en förstärkare och subwoofers är densamma för båda modellerna. Förstärkaren och subwoofers bör placeras i bagageutrymmet av 2008 Ford Focus, och ledningarna måste köras längs passagerarsidan av fordonet upp till stereon i instrumentpanelen. Nätsladden ska köras genom brandväggen till batteriet. Instrumentbrädan fästskruvar på passagerarsidan av instrumentbrädan måste avlägsnas för att få tillträde till den bakre delen av stereo att ansluta alla trådarna. Saker du behöver
12-gauge förstärkare tråd
Standard högtalarkabeln
Skruvmejsel
RCA-kablar
Visa fler instruktioner
1

Öppna bagageluckan av 2008 Ford Focus och dra golvet täcka bort stammen ram och hitta en säker plats på metallen bålen ram att jorda förstärkaren. Anslut den 12-gauge förstärkare tråd till metallramen på stammen av en skruv på ramen. Anslut den andra änden av jordledningen till jordanslutningen på förstärkaren. Dra åt anslutningen på förstärkaren med en skruvmejsel.
2

Anslut högtalarkabeln till högtalaren och anslut de motsatta ändarna av dessa kablar till deras motsvarande anslutningar på förstärkaren. Dra åt anslutningarna på förstärkaren med skruvmejseln.
3

Anslut RCA-kablar till förstärkaren genom deras motsvarande färgade anslutningar. Anslut den 12-gauge förstärkare kabel till ström anslutning på förstärkaren. Dra åt anslutningen på förstärkaren för strömkabeln med hjälp av skruvmejseln.
4

Bly förstärkarens kablar upp till framsidan av 2008 Ford Focus längs passagerarsidan. När du styr förstärkarens kablar till fronten, lossa dörrpanelen skruvarna i botten av dörrkarmen och tuck trådarna under paneler. Dra åt skruvarna med skruvmejseln.
5

Avlägsna fästskruvarna från instrumentpanelen på passagerarsidan och dra instrumentbrädan utåt. Anslut RCA-kablarna till stereon till sina motsvarande färgade anslutningar. Byt instrumentbrädan i sitt ursprungliga läge och byt ut fästskruvarna.
6

Dra golvet täcker från golvet på passagerarsidan och lokalisera hålet i brandväggen. Skjut strömkabeln genom hålet i brandväggen. Öppna huven på 2008 Ford Focus och styra strömkabeln till batteriet och anslut den till den positiva stammen på batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97225.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.