Hur man monterar en brandsläckare till ett fordon

Montering av en brandsläckare i bilen eller lastbil kan verka som ett slöseri med tid, men om du har en liten elektrisk eld start, kommer en brandsläckare hjälper dig att hålla det litet eller sätta det innan större skador sker på fordonet. Prestanda och off-road entusiaster har montering brandsläckare i sina fordon under många år. Du kan köpa en liten 2,5 £ eller £ 5 brandsläckare i alla hem center eller större varuhus. Saker du behöver
Pencil
Effekt borrkronor
Borra
diverse skruvmejslar
skruvar eller bultar
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats i ditt fordon för brandsläckaren. Några bra platser är bagageutrymmet på en bil, bagageutrymmet i en SUV eller ens en plats under instrumentbrädan om du har plats. Var noga med att kontrollera området för att se till att det inte finns några kablar eller andra komponenter bakom det som kan skadas genom borrning.
2

Placera brandsläckaren i hållaren, som vanligtvis kommer med brandsläckare, och hålla den på plats där du tänker montera det. Markera platsen för monteringshålen i fästet på monteringsplatsen med en penna.
3

Borra monteringshålen i bilen med en borrmaskin och borr.

4

Ta brandsläckaren från fästet och montera fästet i den plats du valt. Använd skruvar, bultar eller självgängande skruvar för att fästa fästet. Den hårdvara som krävs kommer att variera beroende på plats och det material i vilket du monterar fästet.
5

Placera brandsläckaren bilbrand i hållaren och kontrollera att det är säkert.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97173.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.