Hur man tar bort nackstödet på en CTS

De nackstöd i en Cadillac CTS är utformade för att hålla huvudet på plats vid en olycka , och är nyckeln till att förhindra hals och spinal skador såsom whiplash . Det finns tillfällen men när du kanske vill ta bort nackskydden tillfälligt , till exempel när du vill installera ett nackstöd monitor eller en uppsättning klädslar . Cadillac gjorde inte borttagningen självklart , men om du känner till knepen , kan du få dem lätt . Saker du behöver
# 00 Phillips - skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

sitta på stolen du vill ta bort nackskydden ur och vrid dig runt så att du inför baksidan av sätet och kan tydligt se nackstödet . Ta tag i sidorna av nackstödet med händerna och lyft upp vertikalt , utsätta plasten täcker toppen av sätet och i botten av nackstöd räls .
2

Hitta det lilla hålet i plastskydd , en på varje sida . Placera # 00 Phillips - skruvmejsel i hålet och tryck hårt . Detta kommer att frigöra låset på detta inlägg på nackstödet . Lyft den lite med ena handen så att den inte faller tillbaka i spåret .
3

Upprepa steg 2 för den andra sidan av nackstödet , sedan greppa båda sidor med händerna och lyft det upp och ut ur spåren på baksidan av sätet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97169.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.