Hur man reparerar en Auto Headliner

Automotive headliners används i bilar, lastbilar och andra fordon. De består av tre delar: en tillbaka ombord, som kan vara tillverkat av styrofoam eller kartong, ett skikt av spraylim och innertaket trasa. Headliners fungerar som isolering mellan väggar. De hjälper reflektera värme utifrån solljus. De lägger också visuella intryck till det inre och kan ändras om kupén håller på att återställas eller repareras. Flera olika typer av tyg kan användas som en automatisk takklädsel, men det är oftast ett tunt tyg som är lättare att limma på. Saker du behöver
Goggles
Ansiktsmask
Phillips skruvmejsel
platt skruvmejsel
Sponge
Latexhandskar
Klädsel spraylim
Visa fler instruktioner
1

Öppna alla dörrar på fordonet och sätta på skyddsglasögon och ansiktsmask. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort alla skruvar från trim runt headliner.
2

Använd en platt skruvmejsel för att bända headliner trimma ut ur klippen som håller den på plats på vindrutan. Addera 3

Ta bort alla av innertaket trim så att kanterna av innertaket är synliga. Ta bort skruvarna inuti takbelysning med Phillips skruvmejsel och ta bort takbelysning.
4

Lossa headliner från taket av fordonet och ta bort den. Lay headliner på marken eller annat arbete med trasan uppåt. Dra av headliner tyget bara förbi området som är löst eller trasigt.
5

Använd en svamp för att avlägsna lösa partiklar från headliner styrelsen. Sätt på latexhandskar. Spraya headliner board med ett tunt lager headliner lim över det avslöjats området.
6

Sträck tyget tillbaka över hela linjen, jämna ut eventuella rynkor och trycka ihop de områden som revs. Jämna ur trasan tills den är helt jämn. Låt limmet torka i 30 minuter. Sätt tillbaka headliner i fordonet i omvänd ordning mot demonteringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97283.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.