Ratt täcka Instruktioner

Säkerhetsfunktioner i moderna bilar ofta företräde framför stil. Strikta säkerhetsriktlinjer diktera placering och funktion av många komponenter i bildesign. En av de platser detta är mest märkbara är bilens ratt. Såvida du köpt en lyx eller sport modell, kan du finna att det estetiska i ditt material ratt, liksom krockkuddar ingår i navet, är mindre än spännande. Lyckligtvis eftermarknaden tillverkare tillhandahåller covers ratt och wraps som avsevärt kan förbättra utseendet och känslan på din ratt, utan att permanent skada din inredning. Instruktioner
1

Torka av rattkransen med en ren trasa för att avlägsna damm och smuts.
2

Avlägsna självhäftande baksida film från insidan av hjulsidan . Addera 3

Rada upp hjulet täcka försiktigt med ratt, särskilt om ditt försäkringsskydd är anpassade kapas för att passa runt ekrarna.
4

Tryck på locket ordentligt på ratten. Applicera tryck med händerna hela vägen runt hjulet för att se till att alla limmet har tagit kontakt.
5

Installera avslutande gjutning om ditt lock innehåller en. Dessa lister gäller även med självhäftande remsor. Peel bort den självhäftande baksida och installera runt den yttersta kanten av hjulet. Klipp bort överflödigt så de två ändarna möts jämnt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97308.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.