Electronic Gadgets för bilar

Amerikanerna älskar sina bilar och kan spendera mycket tid i dem, oavsett om pendling eller på långa resor. Bilar sedan den första skuggan träd mekaniker började mixtra med sin modell T, har bilägare har skräddarsy sin åkning. Under de senaste decennierna har elektroniska enheter spelat en stor roll i anpassning, av både enskilda ägare och professionella butiker. Tillgängliga elektroniska apparater kan ge roligt, säkerhet och komfort för förare. Audio Entertainment

Några av de vanligaste prylar i en bil innebär ljud underhållning. Cd-spelare är standardutrustning för de senaste modell-åren men kan läggas till äldre bilar, antingen i instrumentbrädan eller under. Satellit radiomottagare är populära objekt som kan ge många kanaler av underhållning med en prenumerationstjänst. MP3-spelare är en av de senaste produkterna för en bil. De kan byggas in i radiomottagare via instrumentbrädan eller konsolen. Bärbara versioner kan användas i en bil, antingen genom en kabel till stereo eller en portabel radiosändare kopplad till MP3-spelaren.
Video Entertainment

DVD-spelare är bekvämt för passagerare att använda. DVD-spelare och skärmar finns i många olika konfigurationer. Bärbara spelare finns att passagerarna har i sina varv för visning. Det finns också enheter som fäster på baksidan av de främre nackskydden. Satellit-tv-mottagare är en av de nyaste prylar på marknaden idag. Satellit-tv kräver en stor antenn som är monterad på utsidan av fordonet. Fördelen med satellit-TV är det stora antalet tillgängliga kanaler för att visa.
Radarvarnare

Radarvarnare förse föraren med förvarning om kommande hastighetsövervakning . Top of the line detektorerna kommer att identifiera flera typer av radar tillsammans med laserns hastighet detektorer. Några av de nyaste funktioner inkluderar GPS-baserad varning av radar platser från en databas. Riktningssignaler förse föraren med en allmän uppfattning om var signalen kommer ifrån och hur många signaler upptäcks.
Diverse tillbehör

Elektroniska manometrar är praktiskt och bidra till att säkerställa säkerheten för fordonet och dess passagerare. Portabla kompressorer som arbetar från 12-volts extra eluttag i fordonet är praktiskt för uppblåsning platt däck. Strömriktare kan modifiera 12-volts likström av fordonet till 110-volts växelström till objekt power hushållsartiklar, såsom bärbara datorer, lampor eller små apparater. Alla dessa prylar kan vara praktiskt under de rätta omständigheterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97204.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.