Hur man tar bort en Pontiac Nackstöd

De nackstöd på din Pontiac är utformad för att styra huvudrörelser i händelse av en olycka , men det finns gott om skäl att vilja ta av dem. Kanske du vill installera nackstöd skärmar för barnen i baksätet , eller kanske du bara behöver installera en ny uppsättning av klädslar . I det här fallet är projektet fordonet en 2002 Pontiac Grand Am , men processen är liknande för andra fordon . Saker du behöver
liten skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

sitta i bilen , sedan vända så att du inför baksidan av sätet , och tittar på nackstödet. Höll det i sidorna och lyft upp det så att nackstödet är utsträckt hela vägen .
2

Titta på plastflikarna på undersidan av huvudstödet som behåller den på plats . Det finns två stora platta skårorna på varje av dessa flikar . Placera skruvmejsel i skåran på ett inlägg med en hand , samtidigt som du försiktigt lyfter upp den sidan av nackstödet med den fria handen .
3

Upprepa processen från steg 2 på den återstående nackstöd hållaren , lyft sedan nackstöd vertikalt off av sätet . Upprepa processen för andra nackstöden du vill ta bort .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97147.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.