Bostäder Färgtoning Vs . Auto

Färgtoning ( eller film , eftersom det är rätt känt ) beskrivs som någon form av behandling som ett fönster för att ändra någon egenskap hos ljuset innan det passerar igenom . Bostäder och fordonsindustrin nyanser är liknande men har några avgörande skillnader . Tint Typer

fönster nyanser finns i tre grundläggande varianter : . Strålning filter, blockerare värme och färgfilter Oftare Addera Automotive färgtoner

än inte, fordonsindustrin nyanser används för estetiska ändamål , men många innehåller någon form av UV-strålning filter .
Residential färgtoner

Funktion går före form var hushåll och företag är berörda , vilket är anledningen till bostäder färgtoner är främst utformad för att styra värme och strålning överföra både in och ut ur strukturen .
metallfilmer

Metallic filmer utnyttjas både för deras strålning reflexionsförmåga och utseende och använda finfördelade metall avsatt på plastfilmen för att styra UV-och infraröd överföring .
film Skillnader

Eftersom de normalt tillämpas till planglas , bostads fönster nyanser är oftast tjockare och mindre flexibel än fordonsindustrin nyanser men gör ett bättre jobb med att förhindra värmeöverföring .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97100.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.