Felsökning SmartStart

alkohol och bilkörning är ett allvarligt brott och kan resultera i att förlora din licens eller andra påföljder. I vissa stater, kan en domare beordrar dig att installera en alkoholmätare in ditt fordon för att hindra dig från att starta den medan berusad. SmartStart är en populär modell av alkoholmätare som du kan installera i din bil om beställt. Om du har problem att hantera din SmartStart, finns det några åtgärder för felsökning som du kan följa för att försöka åtgärda dem. Instruktioner
1

Kontrollera bildskärmen på SmartStart för en felkod om du har problem med att använda enheten och starta ditt fordon. Försök inte att försöka blåsa i enheten om displayen visar "Vänta" som det fortfarande förbereder för testet. Se till att du dricker lite vatten vid denna tid innan du tar provet.
2

blåsa i apparaten när displayen visar "Blow". Detta innebär att det är redo för provet. Efter testet kommer du att se dina resultat på skärmen. Om "Pass" eller "varna" visas på skärmen, kan du starta bilen som vanligt. Om du ser "ABRT" Vänta några sekunder och försök igen. En "ABRT" är inte ett misslyckande,. Den orsakas av att blåsa för hårt, inte hårt nog eller inte tillräckligt länge Addera 3

Vänta flera minuter innan blåsa i enheten igen om du visa en "underkänd" varningsmeddelande. Detta innebär att din BAC var över den gräns som anges på enheten. En "underkänd" kommer inte att hindra dig från att starta bilen - bara vänta på "Blow" visas och försök igen. Om du ser "Viol" du har överskridit antalet tilldelade misslyckas och du kommer inte att kunna starta bilen.
4

Kontakta numret till servicecentret ges till dig när du installerade enheten om du ser "Lås" eller "Fält" på displayen. Detta innebär att enheten har låst och du inte kan starta fordonet. Detta kan bero på ett fel med enheten eller alltför många successiva misslyckanden att starta fordonet.
5

Tryck på "fyra"-knappen på enheten om du ser "Appt" meddelande på displayen . Detta innebär att du har en kommande tjänst utnämning för enheten. Om du trycker på knappen kommer att visa dig datum och tid för nästa möte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97668.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.