PT Cruiser Shift Knob Borttagning

Ändra en PT Cruiser växelspaksknopp till en eftermarknad ena är en populär uppgradering till detta retro-stil Chrysler. Ta bort och byta växelspaksknoppen på PT Cruisers är en lätt uppgift, även om växelspaksknoppar är fästa på två olika sätt, beroende på om bilen har automatisk eller manuell växellåda. Manuell-fordon utrustade

bort växelspaksknoppen på manuell växellåda PT Cruisers genom att dra upp på växelspaksknopp med båda händerna samtidigt gunga växelspaksknopp och tillbaka. Vredet ska lossna. Om vredet har fastnat på växelspaken, använd en trasa, skiftnyckel och hammare för att ta bort den. Vira trasa runt växelspaken (inte växelspaksknopp). Placera skiftnyckel löst runt växelspaken och över trasan för att skydda målgång i växelspaken. Kontrollera att den platta sidan av skiftnyckel gör solid kontakt med den nedre kanten på växelspaksknoppen, och även se till att trasan skyddar växelspaksknopp från repor. Knacka botten av skiftnyckel med hammaren vänd rakt upp så att skiftnyckel trycker mot botten av växelspaken. Detta borde tvinga knoppen av. Var noga med att inte skada dig själv eller skada växelspaken om du använder denna metod.
Automatic-fordon utrustade

Ta PT Cruiser automatiska växelspaksknoppar genom att skruva den lilla ställskruven vid basen av väljarspaken. När du har tagit bort ställskruven, bör övergången handtaget glider upp och stänga av växelspaken. Se till att du inte förlorar ställskruven, eftersom det är ganska små.
Installera en ny Knob


On manuell utrustade bilar nya ratten kan dyka på, beroende på märke. Men många eftermarknaden växelspaksknoppar höll på med en serie av ställskruvar som kör runt den nedre kanten av ratten. Dessa skruvar ska dras åt med ett verktyg som medföljer växelspaksknopp. Automatiska växelspaksknoppar installeras på samma sätt som aktiemarknaden ratten. När du försöker ta bort växelspaksknoppen på en manuell PT Cruiser Addera Tip

, är det bäst att Försök det på en varm dag så att plasten är varmare och potentiellt mjukare, lätta borttagning. Över tiden, kan manuella PT Cruiser växelspaksknoppar bli ganska svårt att ta bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97145.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.