Hur man installerar en monitor Touch Screen i din bil

Pekskärmar sätta din bilstereo och val video till hands. När du installerar en monitor pekskärm i bilen, kommer du att kunna välja mellan ljud och alternativ video, byta radiostation eller CD-skivor och få tillgång till bilens navigationssystem utan att behöva ta itu med de små knapparna på radion eller en fjärrkontroll. Saker du behöver
skruvmejsel kit
Installation och kabelnätet
Wrench /uttag
pekskärm
Visa fler instruktioner
1

kassan bilens instrumentbräda. Räkna ut om du har en dubbel DIN eller en enda DIN DASH setup. Om du har en dubbel DIN inställning, kan du installera en flush Touch System bildskärm. Om du har en enda DIN inställning, behöver du monitorns pekskärm som fälls upp.
2

Köp lämplig monteringssats och kablage. Återförsäljare i bilstereo och videosystem sälja dessa för användning i eftermarknadsinstallationer. Om det inte finns någon monteringssats för din bil, kan du behöva göra större förändringar instrumentbrädan för att installera bildskärmen. Om så är fallet, överväga att anlita en professionell installatör.
3

Koppla loss batterikablarna från batteriet med en nyckel eller hylsa. Kontrollera bilens reparationshandbok för att hitta vilken storlek nyckel eller hylsa för att använda.
4

Ta bort den gamla stereon. Du kan behöva ta bort streck paneler för att göra detta. Se bilens reparationshandbok för streck-panel borttagning instruktioner. Ta bort eventuella skruvar och skjut stereo ur instrumentbrädan. Koppla loss pluggarna och antenn på baksidan av den gamla stereon.
5

Sätt monitorn pekskärmen i monteringssats. Se till att den sitter ordentligt så att den inte glider ut.
6

Anslut kabeln ansluts till pekskärm med ledningsnätet. Anslut antennkabeln till antenningången på baksidan av pekskärm system också. Om du har en A /V-väljare box ansluten till andra monitorer, ansluter A /V-kabeln till pekskärm. Om du inte är säker på vilken kabel går till vilken port, kontrollera pekskärm bruksanvisning.
7

Sätt in pekskärm bostäder i instrumentpanelen. Sätt alla nödvändiga skruvar och dra åt dem. Byt ut alla streck paneler som du tog bort.
8

Anslut batterikablarna och starta bilen. Slå på pekskärm. Om du installerat skärmens korrekt, kommer skärmen tänds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97001.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.