Hur Wire en Controller Släpvagnsbroms på en Dodge Durango

Vid körning med tungt släp, med eldrivna släpvagnsbromsar är en tillgång. Mängden bromskraft beräknas och kommuniceras till trailern via en broms styrenhet installerad i din Dodge Durango. Körning med släpvagn kan öka risken för en olycka genom att minska bromssträckan. Släpvagnsbromsar och en styrenhet är ett sätt att mildra denna risk. Med vissa grundläggande fordonsindustrin kunskap och gemensamma verktyg, kan du installera din egen broms controller. Saker du behöver
Broms controller
Kabelsats
Scotch-lås kontakter
Butt kontakter
eltejp
Tänger
Wire strippor
Skruvmejsel Drill


Visa fler instruktioner
1

Välj en lämplig plats på instrumentpanelen för broms controller. Den idealiska platsen är inom räckhåll för föraren och en som gör att ledningarna skall anslutas till bromspedalen och brandvägg.
2

Håll fästet i denna plats och fäst den med två skruvar som i satsen.
3

Placera broms kontrollenhet mellan fästplattan och fäst den med de två sidoskruvarna.
4

Kör den röda kabeln från broms controller till Durango bromspedal. Leta bromsomkopplaren bakom pedalen. Anslut kabeln till ledningar för switch med en Scotch-Lock-koppling. Denna kontakt fungerar genom att placera en tråd i varje lucka och låsa spärren.
5

Kör vita och svarta kabeln genom gummigenomföringen i brandväggen och in i motorrummet. Fäst den svarta kabeln till den positiva polen på batteriet och den vita ledningen till den negativa batteripolen.
6

Kör blå kabeln från broms controller längs ena sidan av fordonet under dörrtröskeln alla vägen tillbaka till lastutrymmet. Du kan dölja tråden genom att trycka den uppåt in i sömmen av interiören karossdelar.
7

Koppla den blå kabeln från släpvagnen sele till den blå kabeln från broms kontrollenhet med en butt-kontakt. En skarvförbindning fungerar genom att placera en strippad tråd i varje ände och komprimera kontakten med tång.
8

Wrap alla anslutningar med eltejp och fäst alla lösa trådar med buntband. Ta en kort provtur i en parkeringsplats eller i ett område utan trafik innan du börjar köra Durango på den öppna vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97587.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.