Hur man installerar mattan i en GTO

För klassisk bil entusiaster, är Pontiac GTO ofta anses vara den avslutande pärla i sin samling. Producerat 1964-1974, var GTO symbol för den amerikanska muskel bil. Det innehöll en 6,4 liters V8-motor i vad som i huvudsak var en två dörrars cabriolet /coupé producerar otroliga acceleration och en toppfart på 112 miles per timme. Medan det finns många GTO fortfarande i drift i dag, villkoret om många lager delar ofta misslyckas med att uppfylla nyskick ofta efterfrågas av samlare. Ett bra sätt att piffa upp en vintage bil som GTO är att installera ny matta i hela interiören. Saker du behöver
Year-specifik GTO gjuten matta
Philips skruvmejsel
Sax
Spanner
Visa fler instruktioner
Konfigurera insidan av ditt GTO

1

bort blecket plattorna. Ta en skruvmejsel och ta bort skruvarna i plåten på tröskeln till båda dörrarna. Den gamla mattan sträcker sig under dessa paneler
2

bort sätena. Med hjälp av skruvmejsel, ta bort skruvarna som håller de två framsätena till sätet spår på golvet. Använd nyckeln för att skruva loss sätet spåren och ta bort dem också.
3

Lossa bältet församling. Det finns två små hus på golvet bakom sätena som ansluter säkerhetsbältet i golvet. Ta dem med skruvmejseln.
4

Lossa den gamla mattan. Det kan vara svårt att ta bort den gamla mattan --- bända upp ena änden av mattan och ger fasta bogserbåtar diagonalt över golvet för att utrota den. Dammsug interiören.
Installera ny matta
5

Lägg ut den gjutna GTO mattan från lådan och jämför med den du bara bort. Om du har beställt rätt år, ska storleken och formen stämmer ungefär. (Den nya mattan kommer att bli något större.)
6

Placera den nya mattan över det inre av GTO. Center mattan och observera där mattan sträcker sig över dörrtröskeln eller i foten brunnar. Använd din sax att noggrant trimma så lite som möjligt för att passa mattan på plats.
7

Observera där gasen och bromsen kronblad sticka ut genom mattan och göra små vertikala slitsar i centrum. Om din GTO använder en manuell växellåda, måste du göra en ytterligare slits för kopplingen kronblad. Tvinga kronbladen genom mattan och pressa mattan så långt in i foten-bra som möjligt.
8

Trimma kanterna på din matta. När du har slutfört position mattan, använda sax för att trimma eventuellt överskott.
9

Slå hål genom mattan vid bult punkter. Golvet bultarna ska registrera sig genom mattan som små knölar. Använd skruvmejseln för att peta ett hål i mattan. Upprepa för säkerhetsbältet montering.
Tillbaka Seats
10

Rada upp sätet spår längs golvet och återanvända skruvarna med käppar.
11

tillbaka sätena. Använd skruvmejseln, skruva ner sätena på sätet spåret. Se till att mattan är smidig och har inte Compact någonstans.
12

Återkoppla säkerhetsbältet församling. Lokalisera bort montering och skruva tillbaka till golvet.
13

tillbaka golvet fönsterbrädorna. Placera trösklar tillbaka över dörröppningen och låsa med skruvarna. Gör de sista justeringarna på mattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97565.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.