Hur man installerar en Amp i en 2007 Honda Civic

Om du inte koppla in förstärkaren i din Civic på rätt sätt, riskerar du att bränna upp komponenterna inuti förstärkare och högtalare samt eventuellt blåser upp din bilbatteri. Förstärkaren bör monteras på baksidan av subwoofern rutan i bakluckan av Civic. Strömkabeln måste leda från stammen till batteriet under plasten paneler och genom brandväggen. Brandväggen har ett litet hål i den på passagerarsidan, och plasten paneler kan höjas något genom att ta bort skruvarna som håller panelerna på ramen. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Amp
Jordkabel
Amp strömkabeln
Visa fler instruktioner
1

Montera förstärkaren på baksidan av subwoofern. Anslut jordledningen till marken anslutningen på sidan av förstärkaren med Phillips skruvmejsel. Anslut den andra änden av jordledningen till golvet i stammen. Använd en skruv på bagageutrymmets golv för att ansluta jordledningen till stammen.
2

Fäll ner baksätet på passagerarsidan och leda kabeln amp effekt upp till passagerarens fotutrymme. Ta bort plasten panel längs sidan av ramen på golvet på passagerarsidan. Stoppa in strömkabeln under paneler och sätt tillbaka skruvarna för att fästa paneler till ramen.
3

Dra av golvskyddet på passagerarsidan fotutrymme. Leta gummitätningen plugga hålet i brandväggen och ta bort pluggen med en platt skruvmejsel. Bly strömkabeln i motorrummet.
4

Öppna Civic huva och lokalisera strömkabeln. Dra den strömförande tråd upp längs sidan av motorrummet till batteriet. Fäst strömkabeln till batteriet med platt skruvmejsel.
5

Anslut högtalarna till förstärkaren slå sedan på strömmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97213.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.