Kan jag måla min Dashboard?

Om du är trött på hur insidan av bilen ser ut och vill krydda upp det utan att betala en hel del pengar du kanske vill titta på att måla din dashboard. Du kan måla din dashboard, som vanligtvis består av antingen plast av vinyl, i endast ett par timmar och ge insidan av din bil ett helt nytt utseende. Köp din Paint


Du vill inte plocka upp bara någon typ av färg. Lite färg kommer att spricka i solljuset eller inte följer instrumentbrädan materialet. Du kan behöva gå till en hantverk butik, men du vill ha färg som fungerar bra med plast (det kommer att säga det på etiketten). Om möjligt försöka plocka upp denna typ av färg i sprayform. Det blir lättare att täcka området av instrumentpanelen och du kommer inte få borsta rader du normalt skulle när du använder en pensel.
Avlägsna Dash


Innan du kan måla instrumentbrädan måste du ta bort den från bilen. Du kommer att finna att instrumentbrädan faktiskt bara säkert snäpper på plats och du kommer förmodligen inte att behöva några verktyg för detta förfarande (det kommer att vara en bra idé att hålla ett platt huvud och Philips skruvmejsel till hands, ifall). Börja med att ta bort området runt CD-spelaren och andra kontroller. Detta område är vanligtvis den översta lagret av streck och när den har flyttats, kommer resten av instrumentbrädan kommer ut lätt. För att ta bort det, lokalisera området på undersidan som ansluts till bilen. Du kommer att kunna driva det i något och lyft upp. Detta kommer att knäppa CD-displayen ut och efter en lite vickar det kommer att komma ut. Upprepa processen med resten av instrumentbrädan (hela borttagningen kommer att variera något från bil till bil).
Målning

Spray flera inches bort ( vanligtvis sex inches eller så) eller så kan orsaka luft märken på lacken. Tillåt torktid på flera timmar. Du kommer att känna färgen har torkat när det inte längre är klibbigt vid beröring. Titta över området för att se om du behöver göra några touch-ups.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97080.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.