Hur du ansluter en Jensen In-Dash DVD Stereo på en 2001 Mustang

Den 2001 Mustang är en muskel bil produceras och designades av Ford. Beståndet CD-spelaren på 2001 Mustang är ganska underpowered och benägna att fel, och många ägare väljer att ersätta den med en eftermarknad CD-eller DVD-spelare. Jensen är en stor tillverkare av eftermarknadsprodukter bilstereo och erbjuder flera in-dash DVD-spelare alternativ som passar 2001 Mustang. Installera en eftermarknad DVD-spelare är en relativt enkel procedur som består av att ta bort den befintliga CD-spelare och installera den nya. Saker du behöver
Kablage Monteringssats
lödning pistol
Wire strippor
liten skruvmejsel eller liknande formad anordning
Skiftnyckel
eltejp

Visa fler instruktioner
1

Öppna huven genom att dra spaken Huvlås under ratten. Säkra kåpan i upprätt läge. Koppla marken (svarta) batteri kabeln genom att lossa bulten som håller den på plats med en skiftnyckel och flyttar den åt sidan.
2

i parkeringsbromsen och flytta reglaget till neutral. Avlägsna shifter bezel genom att dra det mot dig samtidigt som du trycker på release stiften. Placeringen av dessa stift anges i instruktionsboken. Koppla cigarettändaren genom att trycka på fliken på baksidan av anslutningen med en liten skruvmejsel. Addera 3

Ta centrum bezel genom att dra det mot dig samtidigt som du trycker på release stiften. Koppla bort alla elektronik ligger i centrum bezel, såsom avfrostning och cigarettändaruttaget kontroller, genom att trycka på frigöringsflikarna på baksidan av anslutningarna.
4

Skruva ur de två skruvarna som håller lager CD-spelare på plats med en skiftnyckel. Lägga dessa åt sidan för senare användning. Ta den nu bortkopplad CD-spelare från instrumentbrädan. Koppla loss kablarna på baksidan av CD-spelaren.
5

Skjut Jensen DVD-spelare i monteringssatsen. Det bör passa med minimal ansträngning.
6

Anslut fabriken kablar som var anslutna till lager CD spelaren till ledningsnätet för Jensen DVD-spelare. Gör så genom att strippa 1/4 tum av tråden skärmning med kabelskalare, vrida samman trådarna, löda ihop dem med en lödning pistol, sedan rulla avsnitten i exponerade trådar med eltejp. Konsultera ledningar som följer med ledningsnätet för att säkerställa att du ansluter rätt trådar tillsammans, även om färgkodning är vanligtvis korrekt.
7

Sätt den Jensen DVD-spelare, säkert i sitt fäste, i hålet där lager CD spelaren var belägen. Säkra det med de två skruvarna du tog bort i steg 4.
8

Ersätt alla instrumentbrädans delar genom att skjuta dem på plats. Anslut alla elektriska apparater som tidigare lossades. Flytta reglaget tillbaka till parken och ur parkeringsbromsen. Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97476.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.