Hur man installerar ett Shifter Knopp på en Jetta

Installera en eftermarknad shifter knopp i en manuell växellåda Volkswagen Jetta MK IV är en av de billigaste och enklaste sätten att liva upp bilens interiör . Lägga till en anpassad shifter knopp kan ge din Jetta interiör en subtil eftermarknaden vibe . Men se till att köpa en medföljande känga för att gå tillsammans med din nya shifter knopp eftersom den ursprungliga boot är kopplad till aktiemarknaden shifter knopp . Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Shifter boot
Visa fler instruktioner
Shifter knopp borttagning och installation
1

Dra övergången stöveln över toppen av växeln för att avslöja basen av växelspaksknopp . Skiftet stöveln är elastiskt så det är lätt avtagbar .
2

loss eller lossa metallstycke krymps på basen av växelspaksknopp . Det finns flera sätt att göra detta , även lossa den med en skruvmejsel eller skära bort det .
3

Dra loss växelspaksknoppen . När metallstycke lossas eller avlägsnas , dra bort växelspaksknoppen . Den boot kommer att lossna med växelspaksknopp eftersom de två är förbundna med varandra .
4

Fäst nya växelspaksknopp och stöveln . Varje växelspaksknopp och stöveln är olika och bör komma med sin egen uppsättning av installation riktningar . I mina fall , kommer de kommer med sin egen uppsättning av monteringsverktyg .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97089.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.