Hur man täcker en sits med en Seat Cover

Ren, nya proffsiga säten gör för en ren, ny proffsiga kupén. Klädslar är ett ekonomiskt alternativ för bilägare med skadade eller färgade säten som inte har medel att ha fordon reupholstered säten men vill dess inre ser trevligt. Klädslar görs för säten av alla slag, från skålade säten till säten. För att installera ett sittunderlag på en sits, måste det göras en sektion i taget. Saker du behöver
Bucket sittunderlag
Visa fler instruktioner
1

Skjut huvudstödet spärrknappen och ta bort nackskyddet från sätet, om nackstödet är avtagbar.
Sida 2

Skjut ryggstödet delen av klädseln över ryggstödet. Soffsäte täcker komma i två eller tre delar: ett ryggstöd avsnitt, en underdel och en valfri nackstöd avsnitt. Linje sömmarna av sätet täcka upp med sidorna av ryggstödet så klädseln går på rak.
3

Dra ryggstödet avsnittet ned helt och dra remmarna på undersidan genom klyftan mellan ryggstödet och nedre delen av sätet.
4

Skjut den nedre sektionens sittunderlag över den nedre delen av sätet. Rada upp sömmarna med sidorna av stolen. Dra remmarna genom spalten mellan ryggstödet och nedre delen av sätet.
5

Slät ut ryggstödet och nedre delen av klädseln.
6

Hook banden dras genom sitsen på ramen under sitsen. Haka banden på framsidan av sitsen på ramen under sitsen.
7

tillbaka nackstödet. Skjut nackstödet lock över toppen av nackstödet till dess huvudstödet täcks helt. Om möjligt, stoppa in huvudstödet locket under plasten av nackstödet inlägg att dölja sittunderlag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97319.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.