Hur man tar bort säten med krockkuddar

Om du vill installera nya platser i din bil eller bara vill göra en riktigt bra rening jobb på mattan , ta ut beståndet säten i din bil är traditionellt en lätt uppgift . Men dagens fordon kommer ofta med krockkuddar i stolarna , vilket gör processen bara så mycket mer komplicerat . Även om det låter skrämmande , kan det göras i garaget så länge du vidta lämpliga säkerhetsåtgärder . Saker du behöver
obestämd nyckel satt
skruvmejsel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Pop öppna huven och använd en skiftnyckel för att koppla bort den negativa polen på batteriet . Låt fordonet att sitta i 20 minuter innan du börjar ta ut sätena .
2

skruva isär stolen från chassit på bilen , med en 3/8-tums Ratchet och uttag . När bultarna är ute , luta sätet framåt och lossa selen för säkerhetsbälte och krockkudde , med händerna . Om du har en svår tid att ta bort flikarna på selar , använd skruvmejsel för att det hoppar ut ur plats .
3

Vik sätet framåt och ta tag i sätet , placera en hand på basen av stolen och en på baksidan , sedan sakta lyfta den ur bilen , med benen och inte ryggen för att göra grovjobbet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97157.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.