Hur man installerar en 1990 240SX Hub Steering Wheel

Den 1990 Nissan 240SX är en mycket populär bil för att modifiera och trimma och är en gemensam utgångspunkt för en snabb, rolig att kör street bil eller en med en drift bil. En av de vanligaste förändringarna som ägare som ändrar sina 240SXs utför är installation av en mindre, eftermarknad ratten. För att installera en annan hjul, måste en ratt nav installeras som gör att hjulet bultas på. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
T-50 Torx bit
Hub adapter
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Ta bort minuspolen från batteriet så att krockkudden kondensator utsläpp (så att airbagen inte kommer att använda när de tas bort i steg 2). Låt bilen sitta i ca 30 minuter med bortkopplat batteri.
2

Dra loss plastkåpan på vänster sida om ratten och farthållaren locket ligger på höger sida av hjulet. Ta bort de två skruvarna under täcket med en Torx bit och uttaget. Försiktigt lossa kablarna som går till baksidan av airbagen och sedan ta bort den från hjulet. Ställ luftkudden undan.
3

Vrid ratten så att den pekar rakt fram, om det inte redan pekat rakt. Med en sockel och en spärr, ta bort större centrumbult som håller ratten på navet. Det kan hjälpa om du har en kort förlängning på sockeln.
4

Ta av hjulet genom att dra det rakt ut från navet. Koppla loss kablaget som ansluts till baksidan av ratten för reglage som är placerade på ratten. Ta bort plastdelen att ledningsnätet sveper runt så det går till hjulet. Stoppa alla exponerade trådar ur vägen.
5

Skjut ratten adapter på navet. Sätt tillbaka den större centrum muttern som håller hjulet adaptern till 240SX s rattstången. Dra åt muttern ordentligt. Montera ratten i ditt val på adaptern. Varje hjul som matchar bultmönster på adaptern kommer att fungera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97251.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.