Hur man gör en Glasfiber Dash

Installera din egen glasfiber bil dash är ett utmärkt sätt att helt skräddarsy din bil. Med egen streck, kan du installera vad du vill, inklusive diskanter, en sex-skivors CD-spelare, i-dash GPS, DVD-spelare och spelsystem. Det är höjdpunkten av bil anpassning. Glasfiber kan du skapa en stark, lätt och helt anpassade streck i någon form eller tema du gillar. Saker du behöver
Glasfiber
Resin
Slipa block
Dash dimensioner
Visa fler instruktioner
1

Mät insidan av bilen från sidan till sida och sedan göra mätningar av djup och höjd av instrumentbrädan. Du kommer att vilja ta bort streck närvarande i bilen först, och använda den som en grov modell, för att säkerställa bra passform.
2 frigolit

Klipp till längden och bredden av instrumentbrädan för toppen . Skär sedan ytterligare ett ark för ansiktet. Du kan klippa ut den del av instrumentbrädan som kommer att hålla de tillbehör du vill installera senare.
3

Forma din frigolit för att efterlikna formen på instrumentbrädan. Du kan lager tunna skivor av frigolit och slipa dem med en ljus slipmaskin, sedan skära ut sektioner för instrumentpanelen, DVD-spelare och andra tillbehör. Var noga med att kurvan upp och inse exakt hur du vill ha dem, och dubbelkolla dina mått för tillbehör. Kom ihåg, kommer glasfiber tillsätt ca en 1/8 tum på vardera sidan av de invändiga lådor.
4

Dry passar den slutliga produkten till din bil noggrant. Gör sedan nödvändiga justeringar.
5

Layer mod frisättning förening på formuläret, sedan lägga glasfiber ark ovanpå frisläppandet föreningen.
6

Smooth ut all din folie och se till att den är perfekt. Vissa människor gillar att fästa tyget på formuläret för att hålla den stadigt, vilket hjälper när du använder din harts. Om du redan har klippa dina lådor för tillbehör, linda glasfiber i dessa rutor.
7

Blanda din harts och tillämpa den på remsorna med harts borste. Blanda upp massor av kåda och vara generösa i din ansökan. Vänta sedan tills glasfiber hårdnar.
8

ta bort mögel genom att börja i ena kanten och poppar formen rätt av frigolit. Du har nu ett komplett skal av instrumentbrädan.
9

Skapa liknande formar för de invändiga lådor som kommer att hålla tillbehören. Du kan klippa extra boxar i formen, och bygga former för rutorna separat och sedan bifoga dem till instrumentbrädan. Bara applicera glasfiber remsorna över instrumentbrädan ansiktet och använda hartset att limma och härda därefter till ramen.
10

Sand ramen med ökande kornstorlek sandpapper, som börjar med något så tung som 80 grit , och arbetar upp till så fin sand som du vill.
11

sprayfärg instrumentbrädan med en interiör färg, eller gummerad beläggning. Eller skräddarsy vidare med rulltobak mattan, sammet eller mocka.
12

slutföra monteringen av inre delar, handske dörrar låda och lås.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97269.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.