Hur man tar bort ett cigarettändaruttag Från en 1995 Toyota Tacoma Pickup

cigarettändaruttaget på en 1995 Toyota Tacoma pickup har två funktioner. Det befogenheter och ger en värmekälla för att tända en cigarett, och med rätt adapter, också blir en kraftkälla för fordonstillbehör. Men inte alla vill ha en cigarettändare i sin bil, som det gör Harken till en tid när rökning ansågs mer socialt acceptabelt än det är i vissa kretsar idag. Borttagning uttaget för cigarettändaren tar ungefär en halvtimme att göra. Saker du behöver
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
kryssmejsel
obestämd nyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den undre panelen på vänster sida av instrumentpanelen, under rattstången, med hjälp av Phillips-skruvmejsel för att ta ut de fyra skruvarna runt panelen. Använd en 1/4-tums Ratchet och uttag för att ta ut den enda bult i det nedre vänstra hörnet av panelen. Dra panelen bort av streck och låta den hänga.
2

Ta bort skruven i det nedre vänstra hörnet av handskfacket med Phillips-skruvmejsel. Unbolt enda bult på den nedre högra sidan av instrumentpanelen med 1/4-tums Ratchet och uttag. Öppna handskfacket och ta bort de tre skruvarna på toppen av öppningen med Phillips-skruvmejsel. Dra handskfacket bort av instrumentbrädan. Addera 3

Dra loss vreden klimatkontroll. Snäppa loss klimatpanelen kontroll plast med händerna. Skruva loss de två skruvarna på undersidan av klimatpanelen med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Dra ramen runt stereon bort av instrumentbrädan för hand.
4

Skruva den nedre mitten instrumentpanelen panelen från instrumentbrädan med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Dra panelen nedåt mot golvet och dra ur cigarettändare kontakten ur vägguttaget. Skruva loss sockeln från instrumentbrädan panel med en skiftnyckel. Skjut uttaget ur panelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97253.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.