Hur man installerar Rear Seat Covers i en 2010 Crew Cab Ford F-350

Bilklädsel kan användas för att skydda den ursprungliga utrustningen platser i en 2010 Ford F-350 Crew Cab. Kraftigt slitage från barn, husdjur och miljöer på arbetsplatsen kan mildras med ett sittunderlag. Många säte täcker även en 3/8-tums skumbaksida som ger täckkroppen. Installera en bakre sittunderlag inbegriper beredning, pacing och binda. Saker du behöver
kit sits med snören eller remmar
Vass kniv
Visa fler instruktioner
1

bort nackskydden från baksätet genom att trycka på spärrarna och lyft nackstöden rakt upp och ut.
2

Installera botten av klädseln genom att knyta de ingående strängarna eller remmar till öglorna på vikarier. Mata strängar eller remmar mellan botten av sitsen och ryggstödet och fäst strängarna eller remmar till fjädrarna under sätena.
3

Rest ersättning sittunderlag ryggstöd mot befintliga ryggstödet och knyt snören eller remmar till ersättning ryggstödet. Mata strängar eller remmar runt ryggstödet och knyt eller kläm fast öglorna på den andra sidan av den nya ryggstödsklädseln. Räta klädseln genom att dra och rycka på det tills det ser rak och klar. Vid behov justera eventuella knutar.
4 hål

snitt för huvudstödet s stolpar i den övre delen av klädseln med en kniv när du är säker på att klädseln passar perfekt på F-350 och ser monterade. Sätt nackstöden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97558.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.