Hur man tar bort backspegeln på en Nissan Frontier

Nissan Frontier är efterföljaren till Nissan Hardbody , den lilla lastbilen som byggdes för över 15 år och var ganska framgångsrik . Denna senaste generationens mini - lastbilen hade fler alternativ , fler funktioner lyx och mer makt än den tidigare generationen . Men om du äger en Frontier och du vill ha några nästa generations alternativ såsom makt spegeln eller kompass i vissa modeller , måste du ta bort ditt lager spegel . Göra det tar inte en hel del verktyg , men det kan vara en aning frustrerande , tar fem till tio minuter att slutföra . Saker du behöver
liten skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet och ställning huvudet under backspegeln , tätt mot vindrutan , så att du kan se botten av spegeln montera . Leta efter den lilla skåran i botten av berget .
2

Skjut skruvmejsel i spåret på undersidan av fästet och applicera lätt tryck . Det finns en liten flik på insidan av fästet som släpper klippet på spegeln , och det är vad du försöker få .
3

Wiggle spegeln med ena handen samtidigt som tryck till skruvmejsel med den andra. Detta kan kräva vissa fidgeting med skruvmejseln för att få spegeln bort , men ha tålamod och det kommer att lossna så småningom .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97118.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.