Bil Interior Design Idéer

Du tillbringar mycket tid i bilen, antagligen flera timmar varje vecka. Du vill att det ska se bra ut och känna sig bekväm, men ändå sticker ut från det normala, standard kupén. Det finns flera sätt att ändra insidan av din bil för att passa dina specifika behov och smak, många som kan göras på din uppfart. Comfort

En bekväm resa börjar med sätena. Platserna är gjorda med antingen tyg eller läder /vinyl täcker. Du kanske vill ha det du inte har. Läder eller vinyl säten är lätta att rengöra, men kan vara varmt på sommaren och kallt på vintern. Trasa platser kan kännas bättre att röra oavsett väder, men är mycket svårare att rengöra. En tillfällig eller billigt sätt att få vad du vill i ett säte material är att köpa klädslar. Klädslar finns i olika material, inklusive läder, tyg, neopren, vinyl och trä.
Entertainment

Skärmarna kan placeras i nästan alla tänkbara utrymme i bilen . Du kan ha skärmar installeras i nackstöden i framsätet för baksätet ryttare att titta på TV. En annan skärm alternativet är att ha en drop-down-skärm monterad i taket för främre och bakre passagerarna. Du kan visa en vacker natur bild eller sätt in en DVD med olika scener för att ge din bil utrymme lite färg och konst.
Costmetic

Av rent kosmetiska skäl kan du måla allt i plast /vinyl material i bilen. Olika färgade matta kan installeras för att slutföra ändringen. Annan sed sätt att förbättra den inre utseendet på din bil är att åter täcka instrumentbrädan och dörrpanelerna

. De kan målas eller klädd i tyg med spraylim. SEM har produkter för målning. Varje tunna, böjliga tyg kan användas för att täcka dörrpaneler och instrumentbrädor. Ta dörrpanelerna med några verktyg, spraya dörrar panel med spraylim, täcka dem med nytt tyg (försiktigt hugg tyget bakom kopparna dörrhandtag och högtalare) och låt det torka. Gör samma sak för instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97075.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.