Hur man tar bort insidan av det främre dörrpanelen på en 2001 Suburban

Den främre dörrpanel på en 2001 Chevrolet Suburban ger mer än estetik. Den innehåller också kontroller elektrisk fönsterhiss, talare lager och effektregulatorer fönster. Om du vill ändra stock högtalarna ut eller fixa en trasig fönsterhiss, har dörrpanelen för att komma ut först. På en 2001 Chevrolet Suburban, är processen ganska enkel och kan göras på under 10 minuter. Saker du behöver
platt skruvmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Placera klingan av en platt skruvmejsel i springan mellan lås och dörrpanelen och vrid skruvmejseln till pop låset bort av dörrpanelen. Ta bort skruven under låset med en 1/4-tums Ratchet och uttag.
2

Lyft växlar placerade armstödet upp och stänga av dörrpanelen. Sedan manuellt dra ledningarna till växeln. Ta den enda bult placerad under armstödet med 1/4-tums Ratchet och uttag. Avlägsna de sista bolt på dörrpanelen längst ned på panelen. Pop artighet ljus i hörnet av dörrpanelen bort av panelen med platt skruvmejsel. Sedan manuellt dra ledningarna till ljuset.
3

Leta plasten panelen i övre hörnet av dörrpanelen, mittemot sidospegel. Dra bort det på dörren för hand för att släppa klippen. Lyft luckan upp mot fönstret och sedan ut genom dörren församling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97227.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.